null

About Nelio

Nelio – Brilliant Living is een nieuwe “concept store” in Oud-Turnhout die zich volledig richt op alles wat met wellness te maken heeft. U kan bij ons terecht voor bubbelbaden, finse sauna’s, infrarood sauna’s, zwemspa’s, maatwerk en stoomcabines. Ook voor totaalprojecten is Nelio uw aanspreekpunt in de Kempen.

Ondanks de nieuwe naam kan u rekenen op een jarenlange expertise. Nelio is de concept store van CS Leisure, die sinds 2003 al actief zijn op de wellness markt.

CS Leisure is u wellicht beter bekend als de exclusieve invoerder van de spa-merken Cal Spas en Coleman Spas, alsook de eigenaar van het huismerk Reindeer Sauna’s (maatwerk sauna’s en Barrel sauna’s). Nelio is dus met CS Leisure een betrouwbare partner voor uw wellness projecten. Zo staan we ondermeer al 14 jaar op Batibouw. Zowel voor kleine als grote wellness-projecten (wellnesscentra en poolhouses) kunt u bij ons terecht.

Batibouw stand

Fysieke winkel in de Kempen

Als geen ander weten we hoe belangrijk een persoonlijk contact is wanneer het om uw welzijn gaat. Sinds 2018 zijn we verhuisd naar ons gloednieuw pand in Oud-Turnhout. Met een showroom van meer dan 1000m² kan u een groot aanbod bezichtigen van alle producten en diensten die we leveren. We nemen steeds graag de tijd om u te adviseren en te begeleiden, maar wilt u zeker zijn dat één van onze collega’s voor u klaarstaat bij aankomst?
Neem dan zeker contact op en wij maken graag een afspraak met u!

afspraak maken

Webshop

Sinds kort hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe website met gekoppelde webshop. Hiermee zorgen we er voor dat u zeer gemakkelijk uw producten online kan bestellen en desgewenst GRATIS  kan laten leveren!

Zoek links via de categorieën naar uw product of typ uw product in de zoekbalk bovenaan! 

HET TEAM
Het Nelio Team