null

Spa & Zwemspa

water-wellness-spa

 Wat is een Spa

Een spa is één van de veel gebruikte termen voor een b(r)ubbelbad, borrelbad, jacuzzi, massagebad, enzovoorts. Naast de verschillende benamingen zijn er grote verschillen in werking en het effect op uw welzijn. Simpele bubbelbaden zijn veelal enkel voorzien van een blower (lucht pomp) die letterlijk bubbels in het water van uw jacuzzi blaast. Helaas heeft dit geen therapeutisch effect en bovendien zijn deze baden niet echt zuinig. Blowers blazen relatief koude lucht in het water waardoor de watertemperatuur van uw spa sneller gaat dalen met als gevolg de verwarming sneller zal aanslaan om uw bubbelbad op temperatuur te houden. 

Bent u op zoek naar een echte spa?

Een jacuzzi met een therapeutisch effect beschikt over jets die water stuwen en op deze manier een diepgaande massage bieden om helemaal tot rust te komen. Met jets die doordacht geplaatst zijn geniet u van een deugddoende watermassage (hydrotherapie) en komt u helemaal tot rust in uw eigen huis of tuin. Sta ons toe u te adviseren bij de keuze van uw spa.

Voor ieders is er een jacuzzi die bij uw wensen en bij uw budget past.

producten zien

afspraak maken

ik heb een vraag

 

water-wellness-zwemspaWAT IS EEN SWIMSPA


Een swimspa of een zwemspa is de combinatie van een jacuzzi en een zwembad. Zwem spas zijn grote jacuzzi’s waarbij een tegenstroom systeem wordt ingebouwd die u toelaat tegen de stroom in te zwemmen, en dit in de temperatuur die u wenst en in het comfort van uw eigen tuin. Een zwemspa heeft als voordeel dat u (kilo)meters kan zwemmen op een beperkte ruimte. Om comfortabel te kunnen zwemmen in een zwembad dient u minstens een zwembad van 10 of 15 meter te laten installeren. Bijkomend dient heel de tuin opengemaakt te worden om alle leidingwerk naar een technische ruimte te brengen. Een zwemspa heeft alle techniek onderin en vereist geen technische ruimte. Bovendien zijn swim spas uitermate geschikt voor een volledige fitness work-out van heel uw lichaam. Aqua joggen, roeien, zwemmen, bovenlichaam trainen, noem maar op. Veel oefeningen die u doorgaans in een fitness zaak doet, kan u nu thuis doen én onder water. Onderwater fitness in een zwemspa is minder belastend voor uw spieren en gewrichten en zijn ondermeer ideaal voor het onderhoud en de revalidatie van uw spieren. Bij een swimspa heeft u de keuze uit modellen met één bassin of met gescheiden zones met een aparte jacuzzi.

producten zien

afspraak maken

ik heb een vraag


Ontspanning begint bij de juiste keuze

Wanneer u op zoek bent naar een bubbelbad, een spa of een jacuzzi is het belangrijk u vooraf voldoende te informeren. U staat op 

het punt te investeren in uw persoonlijk welzijn, laat u niet misleiden door foute of onvolledige informatie. Bij Nelio mag u rekenen op een jarenlange expertise in de wereld van bubbelbaden. In onze showroom te Oud-Turnhout ontvangen wij u graag voor vrijblijvend advies en helpen we u bij de juiste keuze te maken bij de aankoop van uw spa.

afspraak maken


water-wellness-kinderenCal Spas bubbelbaden en zwemspa’s

Het Cal Spas verhaal begon 34 jaar geleden bij een lokale beurs... California Acrylic Industries was een zwembadfabrikant die in 1978 een manier zocht om zoveel mogelijk modellen tentoon te kunnen stellen op de beurs.

Wat was de oplossing? De oplossing was dus om miniaturen te maken van de grote acryl zwembaden. Dit leidde tot grote interesse en het bedrijf begon specifieke aanvragen te krijgen om hot tubs (spas of bubbelbaden) te produceren. Naarmate de aanvragen stegen besliste men één jaar later om de productie van zwembaden stop te zetten en zich volledig te focussen op de bubbelbad markt.

Op dit moment werd Cal Spas geboren!

Cal Spas begon met een beperkt aantal bubbelbaden, maar de populariteit groeide al snel. Enkele jaren later startte Cal Spas met de distributie van haar bubbelbaden op nationaal vlak. Dit succes leidde ertoe dat ze uit hun pand van 1.000m² groeide en verhuisd zijn naar een nieuw complex van bijna 93.000m² in Pomona, Californië. Vandaag is Cal Spas een wereldwijd gerenommeerd merk in de wellness sector met een uitgebreid netwerk bestaande uit gespecialiseerde verdelers. Cal Spas bubbelbaden zijn gemaakt voor het leven. Geniet vanaf nu elke dag van een oerdegelijke Amerikaanse kwaliteit.

Cal Spas beschikt over een uitgebreide stock aan onderdelen in België en biedt op de meeste jacuzzi’s een garantie van 5 jaar op de techniek en 10 jaar op de kuip! Geniet vanaf nu elke dag in het comfort van uw eigen huis en tuin. Zalig genieten in uw jacuzzi begint bij de juiste keuze. Cal Spas biedt een ruime collectie aan spas, voor ieders wensen en budget. Wees gerust: u bent in goede handen. Laat u begeleiden in de zoektocht naar de perfecte spa. Niet aarzelen, we zijn er voor u.

Surf meteen naar de website: www.calspas.be