null
Cal Spas

Cal Spas Basic cover 213x213cm

(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Afhankelijk van kleur, contacteer ons voor meer info.
  • Cal Spas  Basic cover 213x213cm
  • Cal Spas  Basic cover 213x213cm
  • Cal Spas  Basic cover 213x213cm
€645,00

Description

Opgelet: Om er zeker van te zijn dat dit de juiste cover is, neem je best eerst contact met ons op via info@nelio.be of +32 14 70 60 60

Belangrijk! Houd het bubbelbad afgedekt wanneer het niet in gebruik is! Afgedekt gebruikt het bubbelbad minder elektriciteit voor het handhaven van de ingestelde temperatuur. Door uw bubbelbad af te dekken, beschermt u de afwerkingslaag van de bubbelbadkuip tegen ultraviolette zonnestralen. U moet het bubbelbad afgedekt houden om te zorgen dat de garantie geldig blijft. Door uw bubbelbad af te dekken, voorkomt u dat kinderen in het bubbelbad verdrinken.

Alle covers van de bubbelbaden zijn ontworpen met een aflopende hoogte, naar beneden gericht vanaf het midden richting de zijkanten om regen af te voeren en te voorkomen dat er zich poeltjes water vormen.

De cover van het bubbelbad is gemaakt van een stijf materiaal maar is niet ontworpen om gewicht te dragen. Als veiligheidsmaatregel en om de levensduur van het deksel te verlengen mag u er daarom niet op zitten, staan of liggen en ook mag u er geen voorwerpen op plaatsen.

Isolatiewaarde en dikte van de cover:

spacover-basic.png

Kies de kleur die bij uw Jacuzzi past:

cover-colors-slategrey.jpg

View AllClose