null
Cal Spas

Cal Spas Basic cover 236x236cm

(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Afhankelijk van kleur, contacteer ons voor meer info.
  • Cal Spas Basic cover 236x236cm
  • Cal Spas Basic cover 236x236cm
  • Cal Spas Basic cover 236x236cm
€695,00

Description

 

Opgelet: Om er zeker van te zijn dat dit de juiste cover is, neem je best eerst contact met ons op via info@nelio.be of +32 14 40 50 50

Belangrijk! Houd het bubbelbad afgedekt wanneer het niet in gebruik is! Afgedekt gebruikt het bubbelbad minder elektriciteit voor het handhaven van de ingestelde temperatuur. Door uw bubbelbad af te dekken, beschermt u de afwerkingslaag van de bubbelbadkuip tegen ultraviolette zonnestralen. U Moët het bubbelbad afgedekt houden om te zorgen dat de garantie geldig blijft. Door uw bubbelbad af te dekken, voorkomt u dat kinderen in het bubbelbad verdrinken.

Alle covers van de bubbelbaden zijn ontworpen met een aflopendeje hoogte, naar beneden Grünes vanaf het midden richting de zijkanten om regen af te voeren en te voorkomen dat er zich poeltjes water vormen.

De cover van het bubbelbad is gemaakt van een stijf materiaal maar is niet ontworpen om gewicht te slepen. Als veiligheidsmaatregel en om de levensduur van het deksel te verlengen mag u er daarom niet op zitten, staan van liggen en al mag u er geen voorwerpen op plaatsen.

Isolatiewaarde en dikte van de cover:

spacover-basic.png

Kies de Kleur die bij uw Jacuzzi past: 

cover-colors-slategrey.jpg

View AllClose