null
Zwemspa vs Zwembad, de grootste verschillen op een rijtje.

Zwemspa vs Zwembad, de grootste verschillen op een rijtje.

De zwem- en fitness-spas van Cal Spas zijn ’grote’ bubbelbaden die voorzien zijn van een krachtige tegenstroom. Zo kan u op een kleine oppervlakte ter plaatse zwemmen en/of fitnessen. Ook kan u, net als in een gewoon bubbelbad, genieten van een deugddoende massage. Door de eenvoudige plaatsing, tovert u met een zwem- of fitness-spa uw tuin in een mum van tijd om tot een privaat wellnessparadijs.


Minder oppervlakte nodig

De Cal Spas Zwemspa’s bestaan uit verschillende groottes, maar zijn doorgaans kleiner dan een zwembad. Gezien een zwemspa uitgerust is met een tegenstroomsysteem (swimjet) heeft u niet de oppervlakte nodig die vereist is voor een zwembad waarin u baantjes wilt zwemmen.

Héél het jaar door zwemmen

Hoewel een Cal Spas Zwemspa ook binnen kan geplaatst worden, werd hij ontworpen om buiten te gebruiken. Een Cal Spas staat heel het jaar door voor u klaar. In de winter brengt de koude u in vervoering maar ze zal u niet raken. U bent immers van kop tot teen ondergedompeld in heerlijk warm en ontspannend water. Tijdens warme zomermaanden werkt het water heerlijk verfrissend. Zo geniet u van een heerlijke massage en/of zwembeurt onder een stralende zon.

Bouwvergunning?

Niet nodig bij een Cal Spas Zwemspa. Omdat de zwemspa in zijn geheel wordt geplaatst, en dus mobiel is, is hier geen bouwvergunning voor nodig.

10th Jul 2019

Recent Posts